Kaupan ehdot DealBanana

Viimeisin päivitys: 05.04.19

 

Alla kaupanehdot. Nämä ehdot ovat voimassa kun tilaat Dealbanana.fi:stä. Suosittelemme lukemaan nämä ehdot huolella. 

Artikla 1.             Määrittelyt

1.1   DealBanana: Osa Flawless Shoppinga, perustettu Reuverissa ja rekisteröity Hollannin kauppakamarilla rekisterinumerolla KvK 64322637 (Dutch Chamber of Commerce) nimellä DealBanana.

1.2   Ympäristö: dealbanana.fi.

1.3   Foorumi: Paikka, jossa kolmannet osapuolet voivat myydä tuotteitaan. 

1.4   Www osoite: DealBanana www: www.dealbanana.fi ja kaikki lisäsivut.

1.5   Käyttäjät: Luonnolliset henkilöt, ei yritysten nimissä ostavat. 

1.6   Sopimus: Deal Bananan ja asiakkaan välillä, kaupanehtojen mukaisesti. 

1.7   Kaupanehdot: Nämä kaupanehdot.

1.8   Muut myyjät: Kolmas osapuoli, laillinen henkilö tai luonnollinen henkilö, joka myy tuotteita fooruminen käyttäjille foorumilla.

Artikla 2.             Kaupanehtojen tarkoituksenmukaisuus

2.1   DealBananan kaupanehdot ovat voimassa kaikkien ostosten, sopimusten ja toimitusten yhteydessä ellei toisin mainita.

2.2 Jos asiakas liittää lisäehtoja kauppaan, lisäehdot ovat voimassa vain jos DealBanana hyväksyy ne erikseen kirjallisesti.

Artikla 3.             Hinnat ja tuotetiedot

3.1 Kaikki hinnat DealBanana sivulla sisältävät ALV:n ja muut lakiin perustuuvat maksut, jollei toisin mainita.

3.2 Hinnat sisältävät toimituskulut.

3.3 Sivuston sisältö on luotu äärimmäisen huolellisesti. DealBanana ei kuitenkaan vastaa mahdollisista virheistä. Hinnoissa ja tuotekuvauksissa voi esiintyä inhimillisistä syistä johtuvia virheitä.

3.4 DealBananaa ei voi asettaa vastuuseen mahdollisista tuotteiden värieroavaisuuksista sivulla olevien kuvien laadun vuoksi.

Artikla 4.             Sopimuksen solmiminen

4.1 Sopimus syntyy sillä hetkellä kun asiakas hyväksyy DealBananan tarjouksen, samalla asiakas hyväksyy DealBananan asettamat kaupanehdot.

4.2 Jos asiakas hyväksyy kaupanehdot, DealBanana lähettää asiakkalle tilausvahvistuksen sähkoisesti. Asiakas voi perus sopimuksen, jos myyjäosapuoli ei ole vielä ehtinyt hyväksynyt kauppaa.

4.3 Jos käy ilmi, että kaupan hyväksyminen tapahtui väärään tietoon perustuen, DealBanana on velvollinen täyttämään velvollisuutensa vain ja ainoastaan kun oikea tietoa on vastaanotettu DealBananalle.

Artikla 5.              Sopimuksen täytäntöönpano

5.1 Kun tilaus on vastaanotettu DealBanana toimesta, DealBanana lähettää tavaran tämän artiklan kolmannen pykälän mukaisesti mahdollisimman pian.

5.2 Deal Banana saa käyttää kolmansien osapuolen palveluita sopimuksen läpiviemiseksi.

5.3 Foorumin sivulla on tehty selväksi hyvissä ajoin ennen sopimuksen solmimista miten toimitus tapahtuu ja mitkä ovat toimitusehdot. Jollei toimituksesta ole sovittu laisinkaan, tuote toimitetaan joka tapauksessa 30 päivän sisällä.

5.4 Jollei tuotetta voida toimittaa sovitulla tavalla, DealBanana ilmoittaa asiasta asiakkaalle. Asiakas voi tässä tapauksessa sopia uuden toimituspäivämäärän tai hän voi perua sopimuksen.

5.5 Heti kun tuote/ tuotteet on toimitettu asiakkaan osoitteeseen, asiakas on vastuussa tuotteesta.

5.6 Jos tuote on tilattu, Deal Banana on velvollinen toimittamaan korvaavan, eli samantapaisen ja samanlaatuisen tuotteen, jos alkuperäistä tuotetta ei enää ole saatavilla. Tässä tapauksessa asiakas voi halutessaan perua sopimuksen ilman kuluja.

Artikla 6.             Palautusoikeus

6.1   Tämä kohta on voimassa vain jos asiakas on luonnollinen henkilö. Palautusoikeus ei koska yritysasiakkaita.

6.2    Asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus DealBanana kanssa14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tällöin vain tuotteen palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta. Asiakkaan pitää maksaa itse palautuskustannukset. Asiakkaalle palautetaan tuotteen hinta kun tuote on palautettu kokonaisuudessaan. 

6.3 Asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus toisen pykälän mainitseman aikarajan puitteissa. Jos asiakas ei ota tuotetta vastaan se tulee palauttaa mahdollisimman pian DealBananalle. Jos tuotetta on käytetty, asiakkaan pitää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, josta asiakas saa palautus lomakkeen.    

6.4 Rahat palautetaan asiakkaalle mahdolllisimman pian, viimeistään 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

6.5 Foorumin sivulla palautusoikeus ja siihen liittyvät poikkeukset on tehty selväksi asiakkaalle hyvissä ajoin ennen sopimuksen solmimista.

Artikla 7.             Maksaminen

7.1 Asiakkaan tulee maksaa tuote DealBananan sivulla pyydetyllä tavalla. Asiakas voi mahdollisesti valita useamman tavan välillä. Deal Banana voi vapaasti valita tarjoamansa maksutavat. Maksutavat voivat vaihtua ajoittain.

Artikla 8.             Valitukset

8.1 Jos asiakas valittaa tuotteesta tai muusta DealBananan palveluun liittyvästä seikasta, asiakas voi lähettää asiasta sähköpostia tai kirjeen. Katso yhteystiedot alempaa.

8.2 DealBanana vastaa asiakkaiden valituksiin mahdollisimman nopeasti, viimeistään 5 päivän sisään valituksen vastaanottamisesta. Jos ei ole mahdollista antaa heti lopullista vastausta, DealBanana vahvistaa saaneensa valituksen 5 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta, ja kertoo samalla mihin päivään mennessä vastaus oletettavasti saadaan asiakkaalle.

Artikla 9.             Kolmansien osapuolten tarjoukset

9.1 Asiakas ymmärtää, että ostosopimus tehdään asiakkaan ja kolmannen osapuolen (tuotteen varsinainen myyjä foorumilla) välillä, ja ettei DealBanana ole osa tätä sopimusta. Sopimus astuu voimaan heti kun kolmasosapuoli, eli myyjä, hyväksyy tilauksen. 

9.2 Jos kysymyksiä ja/tai valituksia tuotteeseen liittyen ilmenee asiakkaan puolelta, asiakkaan pitää ottaa aina yhteyttä DealBananan asiakaspalveluun. DealBananalla on lähinnä sovittelijan rooli. Asiakas ymmärtää, ettei DealBanana ole vastuussa tuotteista ja/tai niiden mahdollisista vioista.

Artikla 10.          Loppukaneetti

 

10.1           Sopimuksessa pätee Hollannin laki.

10.2           Jos laista ei löydy selkeää vastausta, kiistatapaukset käsitellään Hollannissa, Heerlenin laki-istuimessa.

10.3           Jos jokin näiden kaupanehtojen osa todetaan mitättömäksi, se ei mitätöi muita näiden kaupanehtojen kohtia. Tässä tapauksessa osapuolet korjaavat kohdan lain sallimissa puitteissa vastaamaan mahdollisimman tarkasti kohdan alkuperäistä tarkoitusperää.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, valitettavaa tai kommentoitavaa näihin kaupanehtoihin liittyen, ota meihin yhteyttä kirjeitse, sähköpostitse tai Facebook-sivumme kautta. 

Osoite:

DealBanana, part of Flawless Shopping B.V.
Flight Forum 40, 
5657DB Eindhoven
The Netherlands

Email: support@supportprofessionals.net
FB: www.facebook.com/dealbanananl

KvK: 64322637
BTW: NL855615047B01